Publieke website

Gebruikershandleiding

De verschillende delen van de site

1. Mijn loopbaan

Dit gedeelte bevat informatie over sociale wetgeving gegroepeerd per hoofdthema. De inhoud van deze pagina's is gemeenschappelijk voor heel het ACV, maar kan worden verrijkt door centrale en/ of verbonden op basis van de personalisatiecriteria van de gebruiker (centrale, verbond, sectorale groepering of sector).

2. Actualiteit

Hier vind je de lijst met nieuws, evenementen en campagnes van de confederatie. Koppelingen gerelateerd aan personalisatiecriteria stellen de gebruiker in staat om gemakkelijk naar dezelfde pagina's te navigeren op zijn centrale, zijn federatie, zijn sectorale groepering of zijn sector van activiteit.

3. Onze diensten

Hier vind je alle inhoudspagina's die de verschillende diensten van het ACV uitleggen. In de lijst kunnen pagina's voorkomen die voor alle organisaties van het ACV gelden en die aan de categorie 'confederatie' zullen worden gekoppeld plus pagina's die bepaalde specifieke diensten aan een bepaalde centrale of verbond tonen.

De pagina's van dit deel kunnen worden verrijkt door centrales en/ of verbonden op basis van de personalisatiecriteria van de gebruiker (centrale, verbond, sectorgroep of sector).

4. Lidmaatschap

Pagina's met info over lidmaatschap.

5. Over het ACV

Pagina's met informatie over het ACV als organisatie.