Freelancers en zelfstandigen zonder personeel

Het ACV vertegenwoordigt ook freelancers en zelfstandigen zonder personeel. Via United Freelancers ontdek je de voordelen en diensten op maat.

Het ACV wil iedereen op de werkvloer verenigen en vertegenwoordigen, los van je statuut. Wij willen niet alleen voor werknemers, maar ook voor zelfstandigen oplossingen aandragen en goede bescherming bieden. 

United Freelancers 

Daarom lanceerde het ACV United Freelancers, de vakbond voor freelancers en zelfstandigen zonder personeel (ook wel ZZP-ers genoemgd).

United Freelancers richt zich tot:

  • zelfstandigen zonder personeel, freelancers of eenmanszaken die voor een beperkt aantal opdrachtgevers werken.
  • zelfstandigen in bijberoep
  • bijklussers 

Dienstverlening op maat

 

Onze experten geven  persoonlijk advies en juridische bijstand. We verdedigen en verbeteren de arbeidsvoorwaarden en bieden professionele steun waar nodig.
 

Met een eigen website vol handige weetjes en informatie op maat van de ZZP-er biedt het ACV freelancers in België, die tot nu toe uit de boot vallen, gelijkaardige diensten aan als werknemers in dienstverband. Daarnaast ontwikkelt United Freelancers diensten op maat van het statuut van freelancers.

Kortom, onze experten geven  persoonlijk advies en juridische bijstand, verdedigen en verbeteren de arbeidsvoorwaarden en bieden professionele steun waar nodig.

Neem snel een kijkje op United Freelancers.be

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.