Sociale verkiezingen: speeddate met ervaringsdeskundigen

Speeddaten met ervaringsdeskundigen

Ben jij de verbindende schakel die samen met collega’s, en in dialoog met de werkgever, bouwt aan een positief werkklimaat? Dan zijn de sociale verkiezingen een uitgelezen kans om dat talent verder te ontwikkelen!

Ook voor kaderleden zijn de sociale verkiezingen in mei een gelegenheid om meer betrokken te worden bij het beleid van je onderneming, het gesprek aan te gaan over wat voor verbetering vatbaar is en mee het verschil te maken voor je collega’s. 

Heb je interesse om je collega’s te vertegenwoordigen en je kandidaat te stellen bij de sociale verkiezingen? Ben je al zeker of heb je nog twijfels? In beide gevallen kan je bij ons terecht.

Op 11, 19 of 20 februari kan je tussen 17 en 21 uur je licht komen opsteken tijdens een afterwork FAQ voor kaderleden. Je kan er van gedachten wisselen met ervaringsdeskundigen over wat je van een kandidatuur als kadervertegenwoordiger kan verwachten. Je hoort er wat een kadermandaat precies inhoudt en je kan er terecht met al je vragen en bedenkingen.

Praktisch
  • dinsdag 11 februari: Muntpunt, Brussel
  • woensdag 19 februari: regio Gent
  • donderdag 20 februari: regio Antwerpen

Interesse? Schrijf in via kader@acv-csc.be en we bezorgen je de praktische info. Aan de hand van de respons werken we een concrete aanpak op maat uit.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.