Loopbaancoaching

Speciale aandacht voor kaderleden

Kaderleden, hooggeschoolde werknemers, werknemers in een leidinggevende functie, .. wat deze groepen doorgaans bindt, is dat zij aan het roer willen staan van hun eigen loopbaan. Je voelt je verbonden met het bedrijf of de instelling. Het beste uit de job halen, een doel bereiken, resultaten boeken, doorgroeien en mee de richting van het bedrijf bepalen, het vormen belangrijke elementen binnen het uitbouwen van je loopbaan. 

Maar ook de  balans werk en privé onder controle houden, je goed voelen in de job, je competenties kennen, geregeld de loopbaan onder de loep nemen, het welzijn van andere medewerkers verhogen, op zoek naar menselijk en inspirerend leidinggeven, … 

Om je loopbaan te optimaliseren is er het Centrum voor Loopbaanontwikkeling. Zij bieden specifieke trajecten voor kaderleden en leidinggevenden. Kijk er ook de agenda van ACV Kader eens op na. Op geregelde tijdstippen worden workshops en seminaries aangeboden voor de leden. Ook niet-leden zijn welkom mits een kostendekkende bijdrage. 

<="">

ACV Puls Centrum voor Loopbaanontwikkeling
Sudermanstraat 5
2000 Antwerpen
03/220.89.50
loopbaancentrum@acv-csc.be
www.loopbaanontwikkeling.be

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.