Helpdesk voor uitzendkrachten

Vragen over uitzendwerk? Contacteer onze interim-helpdesk!

Het coronavirus roept veel vragen op, ook als je als uitzendkracht werkt.  Ga naar www.hetacv.be/coronavirus en vind een antwoord op je vragen.  

Het ACV is er ook voor uitzendkrachten

Als uitzendkracht is het niet altijd even eenvoudig om aan de juiste informatie te raken over je loon- en arbeidsvoorwaarden. Misschien vind je reeds een antwoord op onze site. Maar je kan ook terecht bij de ACV interim-helpdesk.

Wil je bijvoorbeeld weten op hoeveel vakantiedagen je recht hebt, hoe het zit met de eindejaarspremie of wat je moet doen als je een conflict hebt met je werkgever? Of heb je een andere vraag over uitzendwerk? Dan helpen we je graag verder.

Hoe?

Stuur ons het volledig ingevulde vragenformulier. Onze interimmedewerkers beantwoorden je vraag binnen de 5 werkdagen. Als er een dringende interventie nodig is, wordt je vraag sneller behandeld. Het kan ook zijn dat je het advies krijgt om langs te gaan bij een dienstencentrum in je buurt. Bijvoorbeeld omdat er een bepaald document ingediend moet worden of een dossier moet worden opgemaakt.  

Ga naar het contactformulier.

Meer info?

Voor je je vraag online stelt kan je misschien even een kijkje nemen onder Mijn Loopbaan. Daar vind je een uitgebreide rubriek boordevol informatie voor uitzendkrachten. 

 

Nieuw: checklist voor uitzendkrachten 

Ook als uitzendkracht moet je in alle veiligheid kunnen werken. Je hebt recht op dezelfde beschermingsmaatregelen en -middelen als de vaste werknemers.

Niet zeker of je veiligheid voldoende verzekerd is?  Maak gebruik van de checklist voor uitzendkrachten (pdf)  en controleer of het uitzendkantoor en de werkgever alle nodige maatregelen neemt. Ondervind je problemen? Meld ze ons via de helpdesk interim.More Info

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.