ACV-Interim Helpdesk

Vragen over interim- of uitzendwerk? Contacteer de ACV-Interim Helpdesk

Het ACV is er ook voor uitzendkrachten

Als uitzendkracht is het niet altijd even eenvoudig om aan de juiste informatie te raken over je loon- en arbeidsvoorwaarden.  Neem eerst een kijkje op www.acv-interim.be. Vind je geen antwoord op je vraag?  Blijf er niet mee zitten en contacteer de ACV-Interim Helpdesk.

Hoe?

Stuur ons het volledig ingevulde vragenformulier. Onze interimmedewerkers beantwoorden je vraag binnen de 5 werkdagen. Als er een dringende interventie nodig is, wordt je vraag sneller behandeld. Het kan ook zijn dat je het advies krijgt om langs te gaan bij een dienstencentrum in je buurt. Bijvoorbeeld omdat er een bepaald document ingediend moet worden of een dossier moet worden opgemaakt.  Ga naar het contactformulier.

Meer info?

Voor je je vraag online stelt kan je best eerst een kijkje nemen op www.acv-interim.be .Daar vind je een uitgebreide rubriek boordevol informatie voor uitzendkrachten. 

Vergeet dit jaar ook je premie(s) niet!  Lees verder op www.acv-interim.be

Nieuw: checklist voor uitzendkrachten 

Ook als uitzendkracht moet je in alle veiligheid kunnen werken. Je hebt recht op dezelfde beschermingsmaatregelen en -middelen als de vaste werknemers.

Niet zeker of je veiligheid voldoende verzekerd is?  Maak gebruik van de checklist voor uitzendkrachten (pdf)  en controleer of het uitzendkantoor en de werkgever alle nodige maatregelen neemt. Ondervind je problemen? Meld ze ons via de helpdesk interim.More Info

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.