DIGITAL EXPERIENCE EVENT 2021

Congres ACV Openbare Diensten

Welkom op onze congreswebsite. 

Op 27 en 28 mei 2021 hield ACV Openbare Diensten haar vijfjaarlijkse congres. Op het congres wordt telkens de richting bepaald die ACV Openbare Diensten de komende jaren zal uitgaan.

Het evenement verliep dit jaar volledig digitaal. Het centrale thema was dan ook niet toevallig digitalisering en innovatie binnen de openbare sector. Als gevolg van de coronacrisis is de digitalisering plots in een stroomversnelling geraakt, ook in de openbare sector. Maar welk effect heeft digitalisering op het werk? Zijn de gevolgen vooral positief of heeft digitalisering soms ook minder positieve gevolgen? En welke rol kan de vakbond daarin spelen?

Onder andere die vragen komen aan bod in de congrestekst, ons basisdocument voor de komende jaren dat we hebben opgesteld na een uitgebreid onderzoek en een bevraging van onze achterban. De elf prioriteiten die daaruit zijn voortgekomen, zullen daarbij dienen als wegwijzers.

BEKIJK DE CONGRESTEKST

Sessies per thema

Tijdens het congres ontvingen we allerlei interessante gasten die hun kennis over digitalisering met ons kwamen delen. Hieronder kan je die sessies herbekijken. De video's zijn gebundeld per thema.

Dit was ons eerste digitale congres:
Om deze video te kunnen bekijken, moet je de marketingcookies aanvaarden.
Hoe verliep ons eerste digitale congres? Je ziet het in de aftermovie.

Personalization