Taxshift: bereken wat je onderneming wint

Bereken hier hoeveel je werkgever wint door de taxshift.

Update tool: 18 december 2017

Wie enkel de informatie van de regeringspartijen zou beluisteren, moet er intussen van overtuigd zijn dat die hele taxshiftoperatie een goede zaak is voor iedereen en rechtvaardig bovendien. Wonderwel wordt iedereen en alles er tegelijk beter van: de werkgevers, de werknemers, het overheidsbudget, onze concurrentiepositie, de sociale zekerheid:  voorwaar een economisch wonder. 

Met het ACV willen we je graag correct en volledig  informeren: daarom stellen we graag onze taxshiftcalculator aan je voor:  een rekentool waarmee je kan berekenen wat die taxshift en de indexsprong opleveren aan jouw werkgever

Disclaimer

Deze berekeningstool maakt simulaties. Het resultaat is een raming gebaseerd op de meest recente jaarrekening  beschikbaar bij de Nationale Bank op het moment van de laatste update van deze toepassing. Voor meer details over de technische aspecten van deze raming verwijzen we naar de pagina’s op de site. Het ACV wijst alle verantwoordelijkheid af voor schadegevallen die het gevolg zijn van het slecht gebruik van informatie afkomstig van deze toepassing.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.