ACVBIE loopt en fietst tegen kanker


Dit jaar neemt ACVBIE samen met ACV-CSC METEA deel aan twee initiatieven georganiseerd door Kom op tegen Kanker.

100 km-run - VERPLAATST NAAR 1 JUNI 2020

Op maandag 1 juni 2020 vindt de derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker plaats in Knokke-Heist. Het wordt opnieuw een uniek loopevenement, waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen ten voordele van kankeronderzoek.

1000 km fietsen

De 1000 km fietsen van Kom op tegen Kanker is het grootste fietsevenement van Vlaanderen waarbij sport en solidariteit hand in hand gaan. Vier dagen lang, van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei, doorkruisen de renners alle Vlaamse provincies. 

ACVBIE - ACV-CSC METEA is een officiële deelnemer van deze actie. Enkele sportieve collega’s nemen hiervoor deel met drie ploegen om te “trappen” tegen de nare ziekte.

Meer informatie over beide initiatieven vind je op www.de1000km.be en www.de100kmrun.be.

Inzamelactie

We nemen niet alleen deel aan deze acties, we hebben er ons ook toe verbonden om zo veel mogelijk geld in te zamelen om het wetenschappelijk kankeronderzoek te steunen. Daarom wordt er een oproep gedaan om actief mee te werken aan deze acties. Naast de sportieve deelname aan de loop- en fietsactie is het de bedoeling om via originele initiatieven geld in te zamelen voor het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Wie een persoonlijke bijdrage wenst te storten ten voordele van het kankeronderzoek, kan dit doen op het rekeningnummer: BE14 7331 9999 9983 met de mededeling gift team 170-066-932. Giften van meer dan € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.

Personalization