Dienstverlening: Harelbeke en Izegem wijzigen openingsuren


Bij de hertekening van de dienstverlening van ACV West-Vlaanderen, heeft de vakbond ervoor gekozen om grotere kantoren uit te bouwen. Via een intensievere samenwerking tussen kantoren is er de garantie dat tijdens de openingsuren voldoende loketten geopend zijn om de wachttijd kort te houden en dat er ook vaker experten in verschillende thema’s (zoals loopbaandienstverlening of arbeidscontracten) beschikbaar zijn.

Openingsuren
Regionaal gezien betekent dit overal ruimere openingstijden: er is - behalve op woensdag- en vrijdagnamiddag - altijd een kantoor in de buurt open. Vanuit de dienstencentra apart bekeken, betekent dit voor sommige kantoren dat ze minder open zijn. Vanaf 2 september 2019 gaan de ACV-kantoren Harelbeke en Izegem intensiever samenwerken en wijzigen bijgevolg de openingsuren van die twee dienstencentra. Een overzicht van al onze kantoren met de openingsuren vind je op onze contactpagina (in het openingsurenrooster kan je doorklikken naar de gewenste week).

Kom op afspraak
Voor heel wat vragen kon je bij ons al op afspraak terecht. Voor werkloosheidsdossiers kan je in beide kantoren op donderdagnamiddag op afspraak terecht. Dit biedt heel wat voordelen: je hebt geen wachttijd en je komt meteen bij de consulent die je dossier behandelt. Bovendien kies je zelf het ACV-dienstencentrum waar je b.v. het makkelijkst of het snelst naartoe kan. Een afspraak maken kan via het onthaalloket van het ACV-kantoor of via het ACV-contactcenter op het nummer 051 23 58 00.

Bel ons
Dit ACV-contactcenter helpt je ook telefonisch verder met je vragen, of verwijst je gericht door naar de juiste persoon. Je kan ACV West-Vlaanderen elke werkdag bellen van 8.30u. tot 17u. (op vrijdag tot 12u.) via 051 23 58 00.

Mijn ACV – je online dossier
Wil je je vraag online stellen? Ben je op zoek naar informatie over sociale wetgeving, over je rechten en plichten als werknemer, over initiatieven van het ACV? Of wil je je eigen werkloosheids- of vakantiedossier raadplegen of wil je overschakelen op online stempelen? Ga naar www.acv-west-vlaanderen.be
Met je e-ID en een kaartlezer kan je op Mijn ACV je dossiers opvolgen en je betalingen raadplegen. Je kan ook online de voordelen van je lidmaatschap bekijken, berekeningsmodules raadplegen, informatie opzoeken… of je gegevens consulteren en aanpassen via ‘Mijn ACV’.

ACV-brievenbussen
Het ACV beschikt ook over een netwerk aan brievenbussen waar je je documenten voor ons in kwijt kan (b.v. weerverlet, syndicale premies, bestaanszekerheid…). Wil je enkel je stempelkaart inleveren of documenten bezorgen? Doe dat dan via een ACV-brievenbus in je buurt. Veilig, snel en kosteloos! Zoek je dichtstbijzijnde ACV-brievenbus op onze website.

Personalization