Digitaal infokanaal

ACV West-Vlaanderen biedt gratis webinars over verschillende thema's - zoals ontslag, opleiding, interim, ... - aan.

dienstverlening-webinar

ACV West-Vlaanderen heeft nu een 'digitaal infokanaal'. Via deze pagina vind je een overzicht van alle binnenkort geplande gratis webinars. Een expert geeft je een online presentatie en beantwoordt al je vragen over dat thema. De gewone webinars zijn live-sessies. De 'on-demand'-webinars (onderaan deze pagina) kan je na registratie meteen bekijken (niet live).

Praktisch
  • Na inschrijving ontvang je een bevestigings-e-mail. Via deze e-mail kan je deelnemen aan het webinar. Geen e-mail ontvangen? Meld het hier.
  • Tijdens een webinar volg je gedurende maximum een uur een lezing via je computer, tablet of smartphone. Je kan de spreker zien en horen, maar omgekeerd is dit niet het geval.
  • Heb je een vraag? Dan kan je die via chat stellen aan één van de experten. Ze wordt ofwel meteen beantwoord, ofwel - indien nodig - achteraf via e-mail.
  • Om een webinar te kunnen volgen, hoef je geen software te installeren. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en je moet uiteraard ook ingeschreven zijn.

 

Overzicht live webinars:

Volgende activiteiten

Overzicht 'on demand'-webinars:

(opgenomen, dus meteen na registratie integraal te bekijken)

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.