#takecareofyourairportfamily

De luchtvaartsector bevindt zich in zware turbulentie en werd hier bovenop zwaar getroffen door de Covid-19 crisis. Deze onzekerheid blijft verder duren zolang het Coronavirus wereldwijd niet onder controle is en er geen betere garanties komen voor het luchthavenpersoneel in en rond de luchthaven.

De situatie resulteerde niet alleen in een resem ontslagen, vele anderen zijn nog steeds tijdelijk werkloos. In deze moeilijke periode willen het ACV en het ABVV de grote luchthavenfamilie een hart onder de riem steken.

Uit respect voor alle getroffen werknemers in de luchtvaart, met in het bijzonder de getroffen arbeiders en bedienden van het failliete Swissport Belgium en Swissport Cleaning, werd er een kunstwerk gecreëerd. Op die manier willen het ABVV en het ACV het belang van alle luchthavenmedewerkers letterlijk in de verf zetten.

 

 

WANNEER: DINSDAG 14/07 om 14U

WAAR: GEBOUW 2, BRUSSELS AIRPORT (vlakbij de DROP OFF parking)

Personalization