Regionaal

ACV Puls kent 13 plaatselijke secretariaten doorheen Vlaanderen en Brussel. Dit is hét aanspreekpunt voor al je vragen aangaande je werksituatie.

Belangenbehartiging op plaatselijk vlak

Regionale kantoren

ACV Puls kent 13 plaatselijke secretariaten doorheen Vlaanderen en Brussel. Deze secretariaten organiseren regelmatig spreekuren. Dit is hét aanspreekpunt voor al je vragen aangaande je werksituatie.

In verschillende regio's zijn er ook afdelingsbesturen.
Ze organiseren thema-avonden of informatiebijeenkomsten. Ook werken de afdelingsbesturen vaak samen met andere lokale verenigingen rond onderwerpen als mobiliteit, verkeersveiligheid en fiscaliteit.

ACV-verbonden

De plaatselijke ACV-verbonden zijn meestal op hetzelfde adres te vinden als de ACV Puls-secretariaten. Hier kun je terecht met vragen rond bijvoorbeeld werkloosheid. Het ACV is immers verantwoordelijk voor de uitbetaling van de werkloosheidsvergoeding voor werkloze leden. Een overzicht van de ACV-verbonden vind je via www.hetacv.be.

Sectorale werking

Naast de regionale werking kent ACV Puls ook een zeer uitgebreide sectorale werking (ook wel professionele werking genoemd). De vakbond komt immers op voor de belangen van de werknemers in maar talloze paritaire comités of sectoren.
Alle informatie over deze sectoren vind je hier.

Goed om weten

Bovendien ben je als lid van ACV Puls automatisch ook lid van het ACV. Zo  kan je ook beroep doen op de regionale diensten van de ACV-verbonden.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.