Tot slot

Disruptieve mannen.

 

We kennen ze allemaal wel. De mannen die om hun macht te laten gelden, voortdurend onnavolgbare stappen aankondigen. Misschien kent u er wel zo een op de werkvloer. Iemand die vrijdag nog iedereen een prettig weekend toewenst en op maandag alweer iedereen het leven zuur maakt met ‘ik heb er nog eens over nagedacht maar ik vind dat we het roer helemaal om moeten gooien.’ De hele week voor niets gewerkt en (al)weer opnieuw beginnen dus. Zolang het over het opnieuw invullen van een Excell-sheetje gaat, hoeft de hele wereld daardoor niet per se op instorten te staan.

Anders is het met het heerschap populisten dat (nog heel even!) het Witte Huis uitwoont. Met de fratsen van dhr. Donald T. zouden honderden boeken kunnen volgeschreven worden, wat ondertussen ook al gebeurd is. En wat te denken van al die Vote Leave campaigners die enkele jaren geleden Europa op stelten gezet hebben. Nigel Farage? Nog iemand iets over gehoord ‘lately’? Dhr. Boris J. is ondertussen in een heus shakespeareaans drama verzeild geraakt nu ‘master genious’ Dominic Cummings ondertussen het brandende Downing Street 10 verlaten heeft.

Wat deze mannen achterlaten is een gigantische puinhoop. Zouden hun kiezers daarvoor gestemd hebben? 

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.