De klant

Deze maand: Els Van Geenhoven is klant bij stad Gent, tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Wie?

Els Van Geenhoven (43)

Klant bij

de stad Gent, tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

“Elk jaar komen we naar hier. Op onze vaste plaats, aan de hoek van het stadhuis. We nemen hapjes en aperitief mee. Geen bekers, want de stad voorziet dit jaar herbruikbare bekers. Afspreken doen we niet echt. De ontmoetingen gebeuren spontaan. We komen wel elk jaar dezelfde mensen tegen. Sommigen zien we alleen hier op de nieuwjaarsreceptie.”

“De drankjes die de stad gratis aanbiedt vinden we op zich een super initiatief. Maar toch vinden we het aanbod wat pover, want er zijn geen warme drankjes bij en we drinken zelf geen alcohol. We brengen dus onze eigen alcoholvrije Ricard mee, maar daar krijg je het ook niet echt warm van (lacht). Voor de vrienden hebben we een flesje cava mee. Delen is hier de boodschap! Dat doet iedereen. Het is een samenkomst van positieve mensen.”

“Door al het drinken raakt de blaas wel vlug vol. Geen nood. Onder de stadshal zijn propere openbare toiletten. Ook daarvoor een dikke duim voor de stad. De stadshal leent zich trouwens perfect voor zulke evenementen. Ondanks de kritiek die de stadshal in het begin kreeg, bewijst dit mooi staaltje architectuur op dagen als vandaag zijn meerwaarde voor onze prachtige stad.”

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.