Welkom

Bedankt, militanten!

Van 29 februari tot 8 maart 2020 is het Week van de Vrijwilliger. De ideale gelegenheid om ook de vrijwilligers van ACV Openbare Diensten – onze afgevaardigden op de werkvloer – te bedanken voor hun inzet. Vakbonds­afgevaardigden of militanten spelen een cruciale rol in onze vakbondswerking. Zonder militanten geen vakbond, daar komt het eigenlijk op neer.

Onze militanten zijn voor veel werknemers het eerste aanspreekpunt van ACV Openbare Diensten. Hun collega’s kunnen bij hen terecht voor individuele problemen en vragen. En die directe individuele dienstverlening is ons sterkste punt. De militanten weten wat er leeft op de werkvloer. Via overleg zoeken ze naar oplossingen die goed zijn voor alle werknemers. Ze zijn ons luisterend oor en werken tegelijkertijd oplossings­ en toekomstgericht.

Militanten zijn ook de spreekbuis van de vakbond op de werkvloer. Zij verspreiden onze standpunten, daar waar het nodig is. En hun kritische ingesteldheid – ook tegenover de vakbond ­ houdt ons scherp en bij de les. Dat is maar goed ook.

Dus dank jullie wel! Wij, van onze kant, engageren ons om te blijven investeren in informatie, begeleiding en vorming. Samen sterk!

Jan Coolbrandt, voorzitter van ACV Openbare Diensten

Voor reacties kan je Jan bereiken via jan.coolbrandt@acv-csc.be

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.