De klant

Deze maand: Wendy Godsdeel is klant bij Kind en Gezin.

Wie?

Wendy Godsdeel (27)

Klant bij

Kind en Gezin

“Mijn dochtertje Josefien is 15 maanden oud. Het is ons eerste kindje. Vandaag zijn we op controle bij Kind en Gezin om te kijken of Josefien groeit en bloeit zoals het hoort. De eerste keer dat ik met hen in contact kwam, was nog tijdens mijn zwangerschap. Toen kwam de verpleegkundige op huisbezoek. Ook voor de hoortest van je kindje na de bevalling komt ze aan huis, maar meestal ga ik naar het consultatiebureau. In dat van Overijse, want ik woon in Hoeilaart.”

“Ik vind het fijn dat ze eerst thuis komen. Als je pas bevallen bent, is dat gewoon handiger. Ook de consultaties ter plaatse verlopen altijd vlot, zelfs als er veel volk is. De vrijwilligers die je ontvangen, de verpleegkundige, de dokter, ze zijn er om te helpen en dat stelt mij als mama wel gerust.”

“Ik heb van veel mama’s gehoord dat ze zich onder druk gezet of wat gestrest voelen door het advies van Kind en Gezin. Ik heb borstvoeding gegeven en de arts zei dat ik tussen 4 en 6 maanden kon starten met vaste voeding. Aangezien ik gelezen had dat 6 maanden uitsluitend borstvoeding de meeste gezondheidsvoordelen oplevert, zei ik dat ik de start van vaste voeding wilde uitstellen tot 6 maanden. De arts beaamde dat en stond er volledig achter. Ik vond het fijn dat alles steeds bespreekbaar was en dat mijn keuze gerespecteerd werd.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.