De klant

Deze maand: May Cools en Paul Van Der Veker zijn klant bij de festivalbussen van De Lijn

Wie?

May Cools en Paul Van Der Veker

Klant bij

de festivalbussen van De Lijn

We zijn hier voor Fleetwood Mac”, antwoordt May op de vraag waarom ze bij Leuven station zijn. “Om de bus te nemen naar de weide waarop ze hopelijk een knalconcert spelen”, vult Paul verder aan. “Zodra ik wist dat Fleetwood Mac de hoofdvogel was, heb ik meteen de tickets gekocht”, gaat hij verder. “Het is puur jeugdsentiment en het brengt onze jeugd een stuk terug. Zo kunnen we ons nog even jong voelen.” (lacht)

“Toen we de tickets kochten wisten we niet wie er verder nog speelde. Daar liggen we ook niet wakker van. Fleetwood Mac kunnen zien is voor ons historisch genoeg.”

“We hebben in Leuven een bed and breakfast geboekt voor twee nachten. De auto staat geparkeerd in de stationsparking. Met de bus heen en terug naar Werchter is echt een makkelijke oplossing en niet duur. De hoeveelheid en de frequentie van de bussen is top. Daarnaast hoef je ’s avonds ook niet in de file te staan. Het kan niet makkelijker zijn.”

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.