De klant

Deze maand: Nicole Lafosse is klant bij Cultureel Centrum De Adelberg in Lommel

Wie?

Nicole Lafosse (65 jaar)

Klant bij

Cultureel Centrum De Adelberg in Lommel

"Ik laat me graag verrassen."

Nicole Lafosse pikt al 25 jaar de theaterproducties in CC De Adelberg mee, maar ze laat zich ook graag verrassen door andere voorstellingen in het aanbod. “Elk jaar koop ik een abonnement voor 9 voorstellingen.” Haar passie voor theater brengt haar ook in De Warande in Turnhout of de Bourlaschouwburg in Antwerpen. “Ik heb zelf toneel gespeeld en heb ook een regisseursopleiding gevolgd. In een voorstelling ga ik altijd op zoek naar wat de auteur en regisseur willen vertellen met hun stuk.”

Nieuwe ontdekkingen

“Twintig jaar geleden waren de kinderen nog niet het huis uit, dus gingen we vaak naar familievoorstellingen. Nu kiezen mijn man en ik zelf waar we naartoe gaan. Vooral theater, maar ik laat me ook graag verrassen door andere genres: humor, wereldmuziek, dansvoorstellingen ... Het aanbod is zoveel ruimer dan vroeger. Er is voor iedereen wel iets te beleven.”

“Toegankelijkheid vind ik ook belangrijk met mijn dochter die in een rolstoel zit. Bij CC De Adelberg stellen ze alles in het werk om het voor mensen met een beperking een aangename voorstelling  te maken. Mijn dochter kan gemakkelijk plaatsnemen in de zaal en ik mag mee als haar begeleider. Samen doen we vier voorstellingen per jaar. Ons moeder-dochtermoment.”

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.