De klant

Deze maand: David Wildiers is klant bij Provinciaal Domein Rivierenhof Antwerpen

Wie?

David Wildiers (32 jaar)

Klant bij

Provinciaal Domein Rivierenhof in Antwerpen

"Na mijn dienst kom ik even langs hier om de benen los te rijden."

 

Hij is al twaalf jaar postbode in de Boekenbergparkwijk, in Deurne-Zuid. “Mijn wijk ligt achter het park. Na mijn dienst, op weg naar het depot, kom ik even langs hier om ‘de benen los te rijden’, net zoals de coureurs. Ik heb ongeveer 1300 brievenbussen op mijn ronde, die ongeveer 20 kilometer lang is. Het park is de ideale plaats om even op adem te komen. Hier kom ik tot rust. En hier kan ik ook mijn hobby beoefenen: Pokémons vangen. Het Rivierenhof is een leuke plaats daarvoor. Het voordeel aan Pokémon GO is dat je door te spelen veel bijleert over de omgeving. Zo krijg je veel info over bijvoorbeeld de kunstwerken en de gebouwen. Ook bouw je een sociaal netwerk op, uit alle lagen van de bevolking, van piloot tot postbode. Op een drukke dag zijn in het Rivierenhof soms tot 200 mensen verzameld om op Pokémons te jagen. Zeker wanneer zoals op deze plek, bij de overdekte hut, een exclusieve Pokémon te vinden is.

Provinciaal Domein Rivierenhof is met 132 hectare het grootste park van de stad Antwerpen. Het wordt beheerd door de provincie Antwerpen. Al bijna 100 jaar, sinds 1923, is het opengesteld voor publiek met een recreatieve functie. Een deel van het park is quasi wild met - zo lijkt het - spontaan ontwikkelde natuur.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.