Luister naar Radio Syndical!

Werknemers verdienen respect. ACV Oost-Vlaanderen en ABVV Oost-Vlaanderen voeren actie voor een correct onderhandelingskader bij de onderhandelingen voor een nieuw interprofessioneel akkoord. Werkgevers willen dat de lonen met maximaal 0,4%  bruto stijgen en vragen in ruil voor die schamele marge bovendien nóg meer flexibiliteit.

We kunnen ons hier niet bij neerleggen en vragen we betere lonen en betere arbeidsvoorwaarden. Het is tijd voor echte waardering! Daarom voeren we actie. 

Bijzondere tijden vragen om bijzonder protest. Als vakbond steunen wij op de kracht van het getal om de stem van de werknemers te laten weerklinken. Met de beperkingen in coronatijd is het niet eenvoudig om massaal te protesteren.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken op hun (thuis)werkplek maken wij in samenwerking met Cirque vzw, een uurtje radio nu donderdag 25 februari tussen 10 en 11 ’s morgens: Radio Syndical! 

Tijdens het radioprogramma komen vakbondsafgevaardigden - ter plekke en telefonisch vanaf hun werkplek - aan het woord waarna ze een toepasselijk verzoeknummer aanvragen.

Surf naar radiosyndical.be en volg live mee op je werkplek (of beluister achteraf).

Teken ook onze petitie en/of laat je stem horen op: www.wemakenhetbeter.be

Personalization