Sorea - Slovakije

N-1066-banner-tcm184-288541-Nl

Als lid van ACV-CSC METEA ben je een bevoorrechte gast in de hotelketen van de Slowaakse vakbond. Zestien 3-sterrenhotels, gesitueerd in de mooiste streken van Slowakije, zullen je met open armen ontvangen. 
  
ACV-CSC METEA betaalt 33% terug op de prijs van jouw verblijf met ontbijt (dus uitgezonderd andere maaltijden, dranken en diensten). Je hoeft ons enkel de factuur voor te leggen, samen met jouw lidnummer en een ondertekend origineel exemplaar van het ACV-CSC METEA-formulier. Het kortingsbedrag wordt dan meteen gestort op jouw rekening!
Belangrijk! Men kan enkel van deze korting genieten indien men op het moment van het verblijf zijn/haar wettelijke bijdrage heeft betaald. ACV-CSC METEA verzorgt de reservaties, noch de contacten. 
  
De verblijfsvoorwaarden worden contractueel geregeld tussen de vakantieganger en SOREA. Bij betwisting kan ACV-CSC METEA op generlei wijze aansprakelijk gesteld worden bij onverdeeldheid. 

 

Praktisch:

1066-hotel2-tcm188-288548

De Tatras is een mooie streek die zich ten volle organiseert om het skitoerisme te ontvangen. Er werden nieuwe skiliften geplaatst. Wandelaars en fietsers (ook mountainbikers) kunnen er zich ten volle uitleven. De streek is bekend door zijn te bezoeken grotten. Op een afstand van 200 km kan je makkelijk een negental grotten bezoeken. Je kan deze grotten niet vergelijken met onze grotten in de Ardennen. Door de aanwezige mineralen zijn de kleuren daar helemaal anders. 

Hier vind je de brochure terug voor skivakanties in Slowakije. 

 

Er zijn verschillende websites met interessante informatie:

 

 

 


 

 

Personalization