Lokale werking

Problemen pak je best samen aan ... ook in je gemeente!

ACV-GPS

Niet ieder voor zich, niet elk de eigen situatie, maar samen. Of je nu werkt of werkloos ben, tewerkgesteld in de openbare diensten of in de privésector, of je nu jong bent of al wat ouder, man of vrouw ... het loont om samen te werken rond thema’s als tewerkstelling, kinderopvang, onderwijs, huisvesting of fiscaliteit. Aspecten die allemaal invloed hebben op ons dagelijks leven en waarvoor de gemeenten geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk zijn.

Lokaal zet ACV Limburg dan ook graag in op deze thema’s. Samen met tal van vrijwilligers die op regelmatige basis samenkomen in gemeentelijke kernen. Deze kernen zijn voor iedereen toegankelijk en dat maakt ze net zo uniek. Iedereen is welkom, iedereen telt mee.

Vrijwilliger???

Wil je niet aan de zijlijn blijven staan? Aarzel niet om actief mee te werken aan een socialere maatschappij! Laat als lid van een plaatselijke ACV-werking ook je stem horen en stap mee in onze boeiende projecten en activiteiten. Geef een seintje aan het ACV-contactcenter door te e-mailen naar limburg@acv-csc.be of te bellen naar 011 30 60 00 en wij nodigen je de volgende keer uit!

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.