ACV en de media

Volg ACV Limburg in de media, zowel op papier als digitaal!

ACV-GPS
Ledenblad

Het ACV maakt samen met beweging.net en CM Visie: het grootste ledenblad van Vlaanderen boordevol nuttige en interessante informatie. Daarnaast geven ook nog heel wat werknemerscentrales een eigen magazine uit zoals Ons Recht, Basis, Brandpunt, Nieuwe Tijd …

Brochures

Het ACV beschikt over talloze informatieve folders en brochures. Thema’s als arbeid & zorg, arbeidsreglement & -organisatie, welzijn op het werk, fiscaliteit, diversiteit ... komen uitgebreid aan bod. Je kan de ACV-uitgaves online raadplegen en zelfs downloaden. Toch liever een brochure op papier? E-mail naar de Logistieke dienst via logistiek@acv-csc.be en bestel je brochure.

Online

ACV Limburg kom je ook tegen op de digitale snelweg. Op zoek naar onze diensten en services, actualiteit, activiteiten? Dan zit je goed op deze website. Je kan als ACV-lid ook inloggen via Mijn ACV. Eens dit is gebeurd, heb je toegang tot je persoonlijke en professionele gegevens.

Nieuwsbrief

Blijf perfect op de hoogte van onze provinciale info’s, belastingservice, acties ... Schrijf je eenvoudig in door je e-mailadres achter te laten. Je zal vanaf dan regelmatig -maar niet té vaak- een e-mail van ons ontvangen met praktische en interessante info!

Sociale media

ACV Limburg twittert, liked en deelt vlijtig mee op de sociale media. Volg ACV Limburg op de sociale media ... Breng ons zeker eens een bezoekje!

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.