ACV-Belastingservice

Lid van het ACV? Dan kan je in juni gratis bij ACV Limburg terecht om je belastingbrief te laten invullen! 123rf -kchung

   
Wil ook jij dit jaar als ACV-lid gebruik maken van de belastingservice van ACV Limburg? Dat kan! Het enige dat je daarvoor moet doen is ACV Limburg een volmacht geven via de website van de overheidsdienst Financiën. Hierdoor krijgt ACV Limburg toegang tot je dossier in Taks-on-web en je fiscale gegevens in MyMinFin.be. Op basis van deze gegevens kan ACV Limburg je aangifte in orde maken.

Hoe geef ik ACV Limburg een volmacht (mandaat)?

Gaf je ACV Limburg in het verleden reeds een volmacht en wil je ook dit jaar gebruik maken van onze belastingservice? Check of deze volmacht nog in orde is.


Is je volmacht nog niet in orde? Lees de handleiding of bekijk het ACV-instructiefilmpje hoe je hiervoor aan de slag moet gaan. Niet zo handig in al die digitale zaken? Vraag hulp aan je familie of vrienden.

Heb je een gezamenlijke aangifte voor jou en je partner (getrouwd of wettelijk samenwonend), dan moeten zowel jij als je partner ons een volmacht verlenen. Laat dus ook je partner de volmacht in orde brengen! Heeft je inwonend kind eigen inkomsten? Ook dan moet je kind ons een volmacht verlenen, zodat we kunnen nakijken of hij/zij al dan niet ten laste is. 

Volmacht in orde ... en nu?

Is je volmacht in orde? Dan ontvang je midden mei 2021 een e-mail van ACV Limburg met daarin de bevestiging van je volmacht en laten we je weten wanneer en hoe je een afspraak voor onze belastingservice kan maken. Deze belastingservice gaat -net als vorig jaar- telefonisch door. Een medewerker van ACV Limburg belt je op het tijdstip van je afspraak om samen je belastingaangifte na te kijken, te verbeteren en/of in te vullen.


Nog vragen in verband met je volmacht? 

Zit je nog met vragen? E-mail naar belastingen.limburg@acv-csc.be en je wordt telefonisch gecontacteerd.

Personalization