KMO-werknemer? ACV Limburg wil weten hoe het met je gaat!

Shutterstock - Robert Kneschke

Ben jij tewerkgesteld in een kleine of middelgrote onderneming (kmo)? Dan willen we je graag enkele vragen stellen! We willen namelijk weten hoe het met jou gaat. Want de coronacrisis ontziet niemand, ook niet de kmo's en hun werknemers. Daarom willen wij nagaan hoe jij de gevolgen van de coronacrisis privé en op het werk ervaart? Hoe het op jouw werkvloer zit met de coronaveiligheidsmaatregelen? En wat jij van de toekomst verwacht? 

Neem even de tijd om onze bevraging in te vullen. Het neemt een vijftiental minuutjes in beslag. We respecteren bovendien je privacy. De bevraging is anoniem. We maken bovendien enkel gebruik van algemene statistieken. Op geen enkele wijze worden individuele antwoorden openbaar gemaakt. Klik HIER om onze bevraging in te vullen. Onder de ingestuurde antwoorden verloten wij 5 duofilmtickets. 

Na het invullen van de bevraging, krijg je automatisch de mogelijkheid om je in te schrijven voor de webinar voor kmo-werknemers of om extra vragen te stellen.

Personalization