Wat vind jij van thuiswerk?

  
De coronacrisis doet ons massaal thuiswerken. Onverwacht en zonder enige voorbereiding kwamen vele nieuwe uitdagingen op ons pad: een nieuwe manier van werken, communiceren en leven. Het evenwicht tussen arbeid en privé was soms ver zoek. ACV Limburg is dan ook benieuwd hoe jullie dit thuiswerk beleefden (of beleven) en of jullie dit in de toekomst willen blijven doen. 
 

Vul de bevraging voor 4 januari 2021 in. Deze is anoniem tenzij je kans wil maken op 1 van de 5 duotickets voor een Limburgse cinema naar keuze (1 jaar geldig). Het invullen van de bevraging neemt ongeveer 3 minuten van je tijd in beslag.

n.v.d.r.: De bevraging werd ondertussen afgerond en de resultaten van ons onderzoek zijn gepubliceerd. Lees er alles over in ons persdossier.

Personalization