Mijn E-dossier!

Als ACV-lid heb je automatisch een digitale 'Mijn ACV' account.

ACV-GPS

Als ACV-lid heb je automatisch een digitale account. Log bij voorkeur in met je eID of itsme en krijg toegang tot Mijn ACV.

Werkloosheid

Wanneer je (tijdelijk) werkloos bent, kan je op het internet de stand van je werkloosheidsdossier raadplegen. Ook de uitbetaling van je uitkering kan je er volgen. Je kan er zelfs je fiscale fiches raadplegen.

Ga naar Mijn ACV en log in met je eID of itsme. Ga naar het tabblad Werkloosheidsgegevens om je werkloosheidsdossier te raadplegen. Let op: Om veiligheidsredenen kan je je werkloosheidsdossier niet consulteren als je inlogt met de combinatie van je ACV-lidnummer, geboortedatum en postcode. 

Syndicaal

Als lid van ACV mag je rekenen op een goede service en gedegen informatie. Om je die te kunnen geven, is het belangrijk dat het ACV over de juiste gegevens beschikt. Zoals een persoonlijk adres zodat je brieven en andere correspondentie kan ontvangen. Of een e-mailadres om je een digitale nieuwsbrief te kunnen sturen.

Ga naar Mijn ACV en log in met je eID, itsme of de combinatie van je ACV-lidnummer, geboortedatum en postcode. Je kan vervolgens je persoonlijke en professionele gegevens consulteren en/of wijzigen. 

Heb je nog vragen? Lukt het niet om toegang te krijgen tot je digitale account? De ACV-dienstverleners helpen je graag verder. Maak een afspraak via www.afspraakACV.be of via het ACV-contactcenter op het nummer 011 30 60 00.

 

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.