Je wil loopbaanadvies?

Neem zelf je loopbaan in handen en maak kennis met het aanbod van ACV Limburg aan loopbaaninfo, loopbaanoriëntering en loopbaanbegeleiding.

Dienstverlening-loopbaanadvies

Je hebt vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Of misschien ben je op zoek naar werk maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of wil je langer stilstaan bij je loopbaan, je competenties en mogelijkheden?

Neem zelf je loopbaan in handen en maak kennis met het aanbod van ACV Limburg aan loopbaaninfo, loopbaanoriëntering en loopbaanbegeleiding.

CV-analyse

Afgestudeerd? Op zoek naar werk? Gereed om te solliciteren? Laat je cv (curriculum vitae) gratis nakijken door een ACV-professional. E-mail het cv naar jobbeurs@acv-csc.be.

Let op: Kwaliteit vraagt tijd. We laten je binnen een redelijke tijd iets weten. 

Loopbaaninfo

Je hebt vragen over tijdskrediet (ouderschapsverlof, medische bijstand, palliatief verlof … ), swt/(brug)pensioen, loopbaanvermindering, studiebeurzen, studentenjobs, tewerkstellingsmaatregelen? E-mail voor algemene info naar loopbaaninfo.limburg@acv-csc.be. Je kan ook een telefonische afspraak maken via www.afspraakACV.be of bel het ACV-contactcenter op 011 30 60 00. Blijkt een persoonlijk contact voor jouw dossier nodig? Dan maken we samen een afspraak in een ACV-kantoor.

Loopbaanoriëntering

Welke opleiding past bij mij? Hoe schrijf ik een cv en sollicitatiebrief? Hoe verloopt mijn dossier nu ik langdurig ziek ben? De ACV-Bijblijfconsulenten voorzien je van de nodige informatie.

Check ook de webpagina www.acv-bijblijven.be!

Loopbaanbegeleiding

Langer stilstaan bij je loopbaan, je competenties en mogelijkheden? Dan kan je terecht bij onze partners:

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.