Je werkt in het buitenland?

Tewerkgesteld in het buitenland? Grensarbeider? Het ACV organiseert speciale zitdagen voor ACV-leden die werk(t)en in Nederland, Duitsland en Italië.

Dienstverlening-grensarbeid

Een overzicht van onze diensten:

Grensarbeid NEDERLAND

Je kan bij de ACV-dienst Grensarbeid NL op verschillende locaties in de provincie terecht op afspraak. Raadpleeg de contactmodule voor meer informatie.

Lees de laatste nieuwsbrief van de ACV-dienst Grensarbeid Nederland (februari 2021) met daarin info over: de Nederlandse belastingaangifte, de fiscale behandeling van een Nederlandse ontslagvergoeding, het online contact met de Nederlandse instanties en Grensarbeid in tijden van Corona.

  Grensarbeid DUITSLAND

  De ACV-dienst Grensarbeid D heeft elke tweede woensdag van de maand een vrije zitdag in het het ACV-dienstencentrum van Genk. Raadpleeg de contactmodule voor de juiste data en uren.

  ACV-INAS (ITALIE)

  Je kan bij ACV-INAS op verschillende locaties in de provincie terecht op afspraak. Raadpleeg de contactmodule voor meer informatie.

   

  Opgelet: Deze diensten zijn gesloten tijdens de Belgische schoolvakanties!

  Personalization

  Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.