Je werkt in het buitenland?

Tewerkgesteld in het buitenland? Grensarbeider? Het ACV organiseert speciale zitdagen voor ACV-leden die werk(t)en in Nederland, Duitsland en Italië.

Dienstverlening-grensarbeid

Een overzicht van onze diensten:

Grensarbeid NEDERLAND

Je kan bij de ACV-dienst Grensarbeid NL op verschillende locaties in de provincie terecht op afspraak. Raadpleeg de contactmodule voor meer informatie.

Nederlandse belastingaangifte inkomsten 2019

Van maart tot en met juni 2020 kan je in Limburg op verschillende locaties terecht om je Nederlandse belastingaangifte inkomsten 2019 te laten invullen. Check het overzicht van onze belastingzitdagen en maak zelf online jouw afspraak

Let op:

  • Om digitaal aangifte te kunnen doen moet je beschikken over een gebruikersnaam + wachtwoord, een digiD (Nederlandse nationaliteit) of je Belgische eID + pincode. Beschik je niet over een gebruikersnaam + wachtwoord? Vraag deze hier aan. Pincode van je eID vergeten? Vraag hem hier opnieuw aan. Doe dit tijdig want dit kan in beide gevallen enkele weken duren. Zonder codes kan er geen aangifte gedaan worden.
  • Breng alle nodige documenten mee voor een vlot verloop. Raadpleeg onze checklist!

    Meer weten over de Nederlandse belastingaangifte en actualiteit? Lees er alles over in onze nieuwsbrief!

Grensarbeid DUITSLAND

De ACV-dienst Grensarbeid D heeft elke tweede woensdag van de maand een vrije zitdag in het het ACV-dienstencentrum van Genk. Raadpleeg de contactmodule voor de juiste data en uren.

ACV-INAS (ITALIE)

Je kan bij ACV-INAS op verschillende locaties in de provincie terecht op afspraak. Raadpleeg de contactmodule voor meer informatie.

 

Opgelet: tijdens de zomervakantie vinden er geen aparte zitdagen van de ACV-diensten Grensarbeid en INAS plaats!

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.