Wanneer wordt mijn dopgeld betaald?

In het begin van de maand worden de werkloosheidsuitkeringen uitbetaald. Check hier de uitbetalingsdagen!

Dienstverlening-werkloosheid
 

In het begin van elke maand worden de werkloosheidsuitkeringen uitbetaald. Afhankelijk van de bank waarbij jij klant bent, zal je dopgeld binnen 3 werkdagen op je rekening verschijnen. Stempelkaarten die na de betaaldagen worden bezorgd, worden binnen de 5 werkdagen uitbetaald. 

Check hier de betaaldagen van ACV Limburg:
  • do 03.06.2021
  • ma 05.07.2021
  • ma 02.08.2021

Je uitkering niet ontvangen 3 werkdagen na de betaaldag of 5 werkdagen na de bezorgdag? E-mail naar limburg@acv-csc.be of bel het ACV-contactcenter op het nummer 011 30 60 00 om dit te laten nakijken.  

 

Zelf nakijken of je dopgeld is gestort? 
  • Bel 011 30 60 00 buiten de bereikbaarheidsuren van het ACV-contactcenter. Laat het telefoonmenu door lopen tot je je rijksregisternummer en de laatste 4 cijfers van het rekeningnummer waarop je uitkering gestort wordt, kan ingeven. Een computerstem laat weten of je dopgeld is gestort, op welke datum en voor welk bedrag.
  • Wanneer je (tijdelijk) werkloos bent, kan je ook op het internet de stand van je werkloosheidsdossier raadplegen en de uitbetaling van je dopgeld volgen. Ga naar Mijn ACV en log om veiligheidsredenen in met je eID of itsme. Ga naar het tabblad Werkloosheidsgegevens voor je werkloosheidsdossier.

 

P.S.

Ben je volledig werkloos? Wist je dat de uitbetaling van je dopgeld sneller verloopt wanneer je online stempelt? Lees alles over de digitale stempelkaart eC3

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.