Hoe werk ik met eID of Itsme?

De elektronische identiteitskaart (of kort gezegd eID) en itsme® zijn niet meer weg te slaan uit het dagelijkse leven. Of het nu gaat om je belastingen online in te vullen of een veilige login op een website, je kan altijd rekenen op deze 2 digitale hulpmiddelen.

Ook het ACV maakt gebruik van eID en Itsme® voor het verzenden van je elektronische stempelkaart of bij het consulteren van je ACV-dossier via www.mijnacv.be. Het gebruik ervan is zeer simpel, je moet het alleen maar weten. Het ACV helpt je hierbij!

Wil je graag leren werken met Itsme® of eID? Wil je graag hulp bij het verzenden van je elektronische kaart of bij het consulteren van je ACV-dossier op onze website?

Maak snel een afspraak via dit formulier met ACV Bijblijven Vlaams-Brabant voor een individuele begeleiding vanop afstand.


Personalization