ACV-CSC METEA APP

Omslagfoto-ACV-CSC METEA


Hou alle voordelen en diensten van ACV-CSC METEA bij de hand dankzij onze nieuwe app ACV-CSC METEA!

De app is zeer eenvoudig te gebruiken. Download hem dus snel in de App Store (Apple) of op Google Play (Android)!

Nadat je dit hebt gedaan, moet je je slechts één keer aanmelden via het icoontje rechtsboven op het scherm. Ziezo, nu ben je helemaal klaar om de interessante mogelijkheden van de app te ontdekken!

Nieuws

Via de app kan je op elk moment het nieuws lezen en blijf je op de hoogte van de actualiteit uit je sector dankzij automatische meldingen (op basis van je lidmaatschapsgegevens).

Je persoonlijke en tewerkstellingsgegevens kan je zelf controleren en indien nodig aanpassen in Mijn ACV (inloggen verplicht!). Check het zeker even! Zo ben je zeker dat je het nieuws uit je sector ontvangt.

Voordelen

Als lid van ACV-CSC METEA geniet je exclusieve voordelen en kortingen in tal van winkels dankzij je lidkaart ACV-CSC METEA. Ontdek al deze voordelen en verzilver ze meteen in de app! 

Tools

Met de applicatie kan je snel bepaalde berekeningen uitvoeren, zoals het berekenen van je nettoloon, opzegtermijn, tijdskrediet of vakantiedagen.

Om toegang te hebben tot alle voordelen en kortingen van ACV-CSC METEA moet je je eerst registreren op www.alleenmaarvoordelen.be .

Contact

In de contactmodule kan je niet alleen terecht voor de adressen en telefoonnummers van de ACV-dienstencentra en de secretariaten van ACV-CSC METEA, maar ook voor alle vragen die te maken hebben met je werksituatie en arbeidsvoorwaarden, ACV-CSC METEA voordelen, ...


Bekijk ook zeker dit filmpje waarin de werking van de app wordt uitgelegd:

Om deze video te kunnen bekijken, moet je de marketingcookies aanvaarden.

Geniet ten volle van alle mogelijkheden van je nieuwe tool!

Download hier onze affiche m.b.t. de ledenapplicatie(pdf)

 

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.