ACV-CSC METEA NEWS mei 2021

NBgarde enfants TRIL

Terugbetaling kinderopvang

Maak jij ook gebruik van betalende en erkende kinderopvang? Deze informatie zou je moeten interesseren... Werknemers in PSC 149.01 (elektriciens), PSC 149.02 (koetswerk), PSC 149.04 (metaalhandel), PC 112 (garages) en PC 111 (metaal) hebben recht op een tegemoetkoming voor hun kosten voor kinderopvang.

Naast de fiscale tegemoetkoming, kan je een tussenkomst ontvangen die varieert tussen de € 180 à € 300 (bruto) per jaar per kind. De voorwaarden zijn verschillend per sector.

Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen met onze secretariaten.
NBcrédit temps TRIL

Meer quality time met je kinderen

Wil je graag meer tijd doorbrengen met je kinderen? Denk dan zeker eens na over ouderschapsverlof. Voor alle nuttige info met betrekking tot de voorwaarden, verschillende vormen van ouderschapsverlof en mogelijke uitkeringen, verwijzen we je graag door naar de website van het ACV.

Je kan online ook je inkomen uitrekenen voor wanneer je tijdskrediet of thematisch verlof zou nemen.
NBvacances 2021 NL

Daar is de vakantiebrochure 2021

De zomervakantie staat nu écht wel bijna voor de deur. Weet jij al op hoeveel verlofdagen je recht hebt? Of wat je moet doen wanneer je ziek wordt, net wanneer je verlof gepland hebt? Je vindt het antwoord op al deze vragen en meer in onze nieuwe vakantiebrochure. Als lid maak je via deze brochure bovendien kans om een verblijf ter waarde van € 300 te winnen, ergens in ons mooie Belgenlandje! Check it out!

NBdroomvakantie TRIL

Lid zijn van ACV-CSC METEA, dat is ook... een droomvakantie!

Nog even en we kunnen opnieuw genieten van een deugddoend verlof. Nog aan het twijfelen over mogelijke vakantiebestemmingen? Geen nood, want wij hebben alvast enkele topsuggesties voor jullie:

Als lid van ACV-CSC METEA geniet je immers interessante kortingen bij meer dan 15 vakantieverblijven in de Pyreneeën, in de Ardennen, aan de Belgische kust, en zelfs in de Slovaakse bergen. Je vindt vast wel een adresje naar jouw zin! Klik hier en laat je zomerse dromen de vrije loop.

 

 

 

 

Personalization