ACV-CSC METEA NEWS december 2020

NBWensen

 

 

Samen zorgen we voor een lichter 2021

Meer dan ooit beseffen we hoe belangrijk solidariteit, vriendschap en verbondenheid zijn. Hoe belangrijk het is om veilig te kunnen werken en een inkomen te hebben. Een sterke sociale zekerheid is belangrijker dan ooit. En meer dan ooit zullen we ons daarvoor blijven inzetten.

ACV-CSC METEA wenst je het allerbeste voor het nieuwe jaar.

 

 


 

Premie voor wie meer dan 2 maanden tijdelijk werkloos was

Met eindejaar voor de deur was niet helemaal duidelijk wat de impact zou zijn op de eindejaarspremie voor tijdelijk werklozen. Dankzij ACV-CSC METEA en andere vakbonden komt de federale regering nu eindelijk over de brug met een 'beschermingspremie'.

Dat is een supplement op de eindejaarspremie voor wie in 2020 minstens 53 dagen tijdelijk werkloos was. De vakbonden en de Hulpkas kregen de opdracht zo snel als mogelijk uit te betalen. Je moet als werknemer niets doen. Meer info hier.

 

App NL

 

 

Heb je de app van ACV-CSC METEA al gedownload?

Dankzij deze app blijf je op de hoogte van de talloze voordelen waarop je recht hebt. Je krijgt ook up-to-date informatie over je sector! De app is zeer eenvoudig te gebruiken. Download hem dus snel in de App Store  (Apple) of op Google Play (Android)!

Nadat je dit hebt gedaan, moet je je slechts één keer aanmelden via het icoontje rechtsboven op het scherm. Aarzel niet om wat reclame te maken!

Ekivita

 

 

Ekivita – Hoe inloggen ?

Jullie zijn intussen allemaal vertrouwd met Ekivita. Dankzij onze samenwerking met Ekivita, geniet je als lid van ACV-CSC METEA tal van interessante kortingen. Ben je ook iemand die het kopen van kerstcadeautjes steeds uitstelt tot het allerlaatste moment? Geen stress, slechts 1 adres: surf vlug naar www.alleenmaarvoordelen.be, vul je lidnummer en paswoord in (vind je in de onthaalbrochure die je ontving samen met je lidkaart)

 

 

NBpartner

 

 

Onze nieuwe vakantiepartner, Vayamundo

Ken jij de Vayamundo clubs al? Met een vakantieclub in de Ardennen (Houffalize), aan zee (Oostende) en aan de voet van de Franse Pyreneeën (l’Espinet - Quillan) beschikken wij over een aanbod waar iedereen blij van wordt. Vanaf januari kunnen ook de leden van ACV-CSC METEA profiteren van exclusieve voordelen!

Vayamundo staat voor puur vakantieplezier voor elke leeftijd. Ons uitgebreid gamma aan arrangementen zal je zeker kunnen bekoren en ons giga-aanbod gratis fun spreekt tot de verbeelding.

Ontdek ons reuzeaanbod op www.vayamundo.eu en pak die 25 % korting, gecombineerd met extra voordelen en heel veel happiness!

Anderzijds wilt dit natuurlijk zeggen dat de ACV-CSC METEA-voordelen in de hotels van Corsendonk niet meer gelden. Maar we zijn ervan overtuigd dat jullie sowieso jullie gading zullen vinden bij Vayamundo! 

 

 

Geniet van een vakantie in Slowakije dankzij onze exclusieve kortingen en Sorea
Geniet van een vakantie in Slowakije! Als lid ben je een bevoorrechte gast in de hotelketen van de Slowaakse vakbond. Sorea Hotels biedt elf driesterrenhotels aan, gesitueerd op de mooiste locaties van het Hoge en Lage Tatrasgebergte, Lubovna en de hoofdstad Bratislava. Voor elk seizoen hebben ze een groot aanbod voor alle bezoekers, van groot tot klein, aan activiteiten in en rond de hotels.

ACV-CSC METEA betaalt 25% terug op de prijs van de arrangement. Interesse? www.sorea.sk

 

Elewijt Center – Even helemaal onthaasten op een steenworp van Brussel

Willen jullie er even helemaal uit? Dan is Elewijt Center the place to be. Wie lid is bij ACV-CSC METEA krijgt nog steeds 25 % korting, op bepaalde arrangementen. Meer info op www.letsmeet.be

 

 

Personalization