Brandpunt 2018-2019

Raadpleeg hier de Brandpuntnummers en online artikels van het schooljaar 2018-2019.

Cover Brandpunt 1

Brandpunt september 2018

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 1 integraal online.

Cover Brandpunt december 2018

Brandpunt december 2018

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 4 integraal online.

brandpunt-5-cover

Brandpunt januari 2019

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 5 integraal online.

cover_brandpunt-6

Brandpunt maart 2019

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 6 integraal online.

cover_brandpunt-7

Brandpunt april 2019

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 7 integraal online.

brandpunt-cover

Brandpunt mei 2019

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 8 integraal online.

Brandpunt 9 cover

Brandpunt juni 2019

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 9 integraal online.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.