Brandpunt 2017-2018

Raadpleeg hier de Brandpuntnummers en online artikels van het schooljaar 2017-2018.

Cover Brandpunt 1

Brandpunt september 2017

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 1 integraal online.

Cover Brandpunt 3

Brandpunt november 2017

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 3 integraal online.

Cover Brandpunt 4

Brandpunt december 2017

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 4 integraal online.

Cover Brandpunt 5

Brandpunt januari 2018

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 5 integraal online.

Cover Brandpunt 6

Brandpunt maart 2018

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 6 integraal online.

Cover Brandpunt 7

Brandpunt april 2018

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 7 integraal online.

Cover Brandpunt 8

Brandpunt mei 2018

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 8 integraal online.

Cover Brandpunt 9

Brandpunt juni 2018

In dit nummer:

Ben je lid? Log je in met je lidnummer, geboortedatum en postcode (via de tweede knop met 'Identity Hub') en lees Brandpunt 9 integraal online.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.