ACV Brussel - Vlaams-Brabant lanceert Corona-nummer

Ook in deze moeilijke tijden staat het ACV je bij en blijf je verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening, weliswaar op een aangepaste wijze. 
Zoals je reeds kon lezen, zijn al onze dienstencentra tijdelijk gesloten, wegens het coronavirus. De ACV-dienstverleners blijven echter zwaar aan het werk om al jullie dossiers in orde te krijgen.

Tijdelijk werkloos?
Vraag rond coronavirus en werken?


Ben je tijdelijk werkloos door COVID-19? Heb je een vraag over tijdelijke werkloosheid (regelgeving, opmaak dossier…) of eerder een algemene vraag over het coronavirus en werken (kan ik familiaal verlof nemen?, ik ben ziek… wat nu,…), aarzel dan niet en surf naar http://www.hetacv.be/coronavirus.

Je kan ook bellen naar het speciaal door ACV Brussel - Vlaams-Brabant opgerichte Coronanummer 02 557 80 20. Onze mededewerkers staan van maandag tot en met vrijdag, van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00 paraat om jullie te helpen.

Personalization