Corona: ACV Brussel - Vlaams-Brabant neemt zijn voorzorgen

Ook in deze moeilijke tijden staat het ACV je bij en blijf je verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening, weliswaar op een aangepaste wijze. 

In het kader van de strijd tegen het coronavirus volgt het ACV de gezondheidsaanbevelingen om jouw gezondheid en die van ACV-medewerkers te beschermen. 

Hierdoor zullen alle ACV-dienstencentra in Brussel en Vlaams-Brabant gesloten worden voor het publiek vanaf maandag 16 maart. Mogen we je dus vragen om niet langer naar één van onze dienstencentra te gaan? We blijven wel steeds bereikbaar via telefoon en mail. We namen reeds maatregelen om onze telefonische bereikbaarheid te verhogen. 


Heb je een vraag over jouw persoonlijk dossier? 
Door in te loggen op MIJN ACV krijg je toegang tot je online dossier. Hier vind je alle informatie terug over je betalingen en premies, je werkloosheidsdossier,… Je kan er ook je persoonsgegevens aanpassen. 


Vind je  geen antwoord op jouw vraag? 
Contacteer ons via mail of telefoon.


Ben je volledig werkloos?
Vul je online controlekaart in. Dankzij dit veilig en makkelijk alternatief hoef je je niet te verplaatsen naar een dienstencentrum. Werkloosheidsdocumenten nodig? Bestel ze online via MIJN ACV.


Over de impact van het coronavirus op het werk vind je ook meer informatie op www.hetacv.be.

Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid opnemen in de strijd tegen deze pandemie. Volg daarom de aanbevelingen op en blijf solidair zodat deze moeilijke periode snel achter ons ligt. 

Personalization