Dienstencentrum2

Nieuwe dienstverlening: 20.01.2020

Een pagina over de nieuwe dienstverlening van ACV provincie Antwerpen: vanaf maandag 20.01.2020!

ACV provincie Antwerpen: vanaf maandag 20.01.2020 werken we volledig op afspraak én onthaal!

Onze samenleving is continu in verandering en digitaliseert in sneltempo.  Daarom stuurt ACV provincie haar dienstverlening bij, vanaf maandag 20 januari 2020.  ‘We willen onze leden beter & sneller en persoonlijker helpen.  We doen dit door volledig op afspraak én onthaal te werken.  Zo hoef je niet langer aan te schuiven in onze 18 dienstencentra en kunnen onze dienstverleners de nodige tijd en expertise inzetten voor jouw vraag of dossier.  Bovendien kunnen we je dossier beter voorbereiden omdat we op voorhand weten dat je komt!’, zegt Wim Penninckx, provinciaal voorzitter van ACV provincie Antwerpen.

ACV digitaal?

Visie: ‘ACV provincie Antwerpen zet ook sterk in op digitalisering?’  
Wim: ‘Dat klopt!  Het ACV beschikt over tal van digitale tools!  Via ‘Mijn ACV’ op www.hetacv.be krijg je toegang tot je werkloosheidsdossier, tal van attesten én informatie.  Van dokters en specialisten, t.e.m. de autokeuring, je hebt tegenwoordig als klant op heel wat plaatsen de touwtjes in eigen handen!’
Visie: ‘Wat als het internetverhaal, werkelijk niets is voor mij?  Kunnen we dan niet meer gewoon bij het ACV binnenspringen’  
Wim: ‘Dat is geen enkel probleem!’  ‘In grote kantoren kunnen onze leden dagelijks binnenspringen met kleinere vragen: stempelkaarten & attesten afgeven of afhalen, een afspraak maken, eenvoudige vragen stellen, persoonlijke gegevens wijzigen… 
Ook in kleinere kantoren hebben we maximaal ingezet op bereikbaarheid, voor ieder van onze leden. Heb je een grotere vraag maken we graag een afspraak met jou. Dit kan via de telefoon of door even binnen te springen op een kantoor’.

 

FBcoverNL

 

 

 

 

 

 

 

 

ACV bereikbaarheid?

Visie: ‘ACV gaat dus héél sterk inzetten op ‘bereikbaarheid’?’
Wim: ‘Inderdaad!  Concreet wil dit zeggen dat we in 3 takken van onze dienstverlening extra gaan investeren.  
We gaan de uren van onze avondzittingen verruimen (tot 20u00!), zodat werkende leden na hun dagtaak gemakkelijker op ons beroep kunnen doen.  Komt erbij dat we in heel de provincie onze openingsuren gaan uniformiseren: of je nu in Mol woont, in Mechelen of Antwerpen, …  maakt niet uit! 
We gaan ons ACV-contactcenter met extra personeel versterken en last but not least: we blijven investeren in ons uitgebreid netwerk aan brievenbussen (via deze weg kan je heel snel documenten aan het ACV bezorgen!)’. 

Op maat van de leden?

Wim: ‘Deze vernieuwde en gewijzigde dienstverlening, is niet zomaar iets dat we op één dag hebben beslist!  Dit is een contant groeiproces en indien nodig zullen we op tijd evalueren en al dan niet bijsturen!  De basis is gelegd, waardoor het mogelijk wordt om in de toekomst nog meer te voldoen aan de verzuchtingen van onze leden!’ 

Maandag 20.01.2020!

Wim: ‘Op maandag 20 januari 2020 gaat deze dienstverlening van start.  Vanaf 17.01.2020 zal je de vernieuwde openingsuren kunnen consulteren op www.hetacv.be’.

 ACV provincie is altijd bereikbaar!

Telefonisch: tel 02/ 244 30 00

  Openingsuren contactcenter ACV provincie Antwerpen:

Def Kadertje_openingsuren_callcenter_dv_30

Brievenbussen: elk document dat je aan het ACV wilt bezorgen mag ook in de ACV-brievenbussen.    Je kan onze brievenbussen terugvinden, via de contactmodule op: www.hetacv.be.

Onze dienstencentra: locaties én openingsuren, zie de contactmodule op onze website of ga naar het overzicht op de website.

Of scan de QR-code:

CONTACTMODULE_qrcode JPEG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sluiting ACV-Westerlo en ACV-Beerse?

Visie: ‘We sluiten de dienstencentra van Beerse en Westerlo?’  Wim: ‘Dat klopt!  Soms moet je minder leuke beslissingen nemen, om andere investeringen mogelijk te maken!  Een dienstencentrum garanderen onder iedere kerktoren is niet meer mogelijk, tal van organisaties (zie bijvoorbeeld de ziekenfondsen) werken niet meer langer met het ‘klassieke kantoorconcept’.  Het personeel van de centra die we sluiten, verplaatsen we naar een andere vestiging in de regio.  Gevolg hiervan: meer personeel, meer service & efficiëntie en meer geopende loketten!’  

 

sluiting acv beerse beeld

 

sluiting Westerlo afbeelding

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.