Omwille van covid-19 zijn al onze dienstencentra voor onbepaalde tijd gesloten!  Om ACV provincie Antwerpen te contacteren (zie 'afspraak maken'): KLIK hier!

Online stempelen

Rommel niet langer met papieren dopkaarten. Stempel online via de eC3. Veilig, snel en gemakkelijk!

Volledig werkloos? Dan kan je via  www.mysocialsecurity.be je stempelkaart zelf elektronisch invullen, consulteren, wijzigen en versturen. Geen gerommel meer met papieren dopkaarten. Bovendien gebeurt de betaling sneller en veiliger.

Het enige dat je nodig hebt om je elektronische controlekaart C3 in te vullen, is je elektronische identiteitskaart (eID), je pincode en een kaartlezer. Je kan ook gebruik maken van de app eC3 (App Store en Play Store) en je aanmelden via itsme. 

Lees meer over de digitale stempelkaart eC3. Hulp nodig om aan de slag te gaan? 

Personalization