Corona en je werk: een antwoord op je vragen

Uitbetaling tijdelijke werkloosheid 

  • Heb je een aanvraag voor tijdelijke werkloosheid ingediend? We brengen de uitbetaling in orde van zodra je werkgever je gegevens van de voorbije maand aan ons bezorgd heeft en je dossier volledig is.
  • Je ontvangt van ons een sms of e-mail wanneer de betaling uitgevoerd is.  Je kan je dossier opvolgen via Mijn ACV
  • Nog een vraag over je dossier? Neem contact op met je lokale ACV-dienstencentrum.

Opgelet:  vraag tijdelijke werkloosheid niet opnieuw aan.  Eén aanvraag volstaat voor de volledige periode (voorlopig tot 31 augustus 2020)!

Tijdelijke werkloosheid: aanvraag, opvolging en uitbetaling Hoe het ACV contacteren? Het ACV blijft kwaliteitsvolle dienstverlening garanderen maar neemt de nodige voorzorgen. ACV-meldpunt faillissement Word je geconfronteerd met een faillissement of collectief ontslag, dan staat het ACV je bij. Lees hoe we je kunnen helpen en neem contact op. Contactpunt veilig en gezond werken FAQ Werkloosheid Ben je werkloos of werkzoekend, dan heeft het coronavirus ook op jou impact. Lees hier de antwoorden en vragen over werkloosheid na. FAQ Werknemers Met de verspreiding van het coronavirus duiken tal van vragen op over de impact op het werk. Lees hier de belangrijkste vragen en antwoorden na! FAQ Vakantie en verloven Met de verspreiding van het coronavirus duiken tal van vragen op, zo ook de impact op vakantie en verloven. FAQ Veiligheid en welzijn Het coronavirus roept veel vragen op over veiligheid en welzijn op én buiten het werk. We verzamelen voor jou alle vragen en antwoorden. FAQ Militanten Het coronavirus roept veel vragen op. Voor militanten en afgevaardigden is een bijzondere rol weggelegd. Lees hier verder. ACV-persberichten Het ACV ijvert voor meer ondersteuning voor de getroffen werknemers. Sectornieuws Er worden in de diverse sectoren verschillende maatregelen getroffen. We verzamelen hier alle specifieke richtlijnen en informatie. Geef een warm applaus! Geef je vriend(in), collega, familielid, buurman of -vrouw… een warm applaus voor zijn of haar niet aflatende inzet tijdens deze coronacrisis.
Ga naar de website van de FOD volksgezondheid www.info-coronavirus.be voor alle officiële informatie over het coronavirus, bijvoorbeeld wat wat de symptomen zijn, wat je moet doen wanneer je denkt besmet te zijn, welke preventiemaatregelen je kan nemen om besmetting te voorkomen.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.