Sectornieuws

Er worden in de diverse sectoren verschillende maatregelen getroffen. We verzamelen hier alle specifieke richtlijnen en informatie.

Bouw Lees meer over de richtlijnen en maatregelen in de bouwsector. Industrie: metaal, textiel,... Lees meer over het sectornieuws voor industriële bedrijven, tijdelijke werkloosheid of je rol als afgevaardigde. Chemie Lees meer over de richtlijnen en maatregelen in de chemiesector. Beschutte en sociale werkplaatsen Lees meer over de preventiemaatregelen in de beschutte en sociale werkplaatsen. Openbare diensten Lees meer meer over de richtlijnen en maatregelen in de openbare sector. Onderwijs Lees de nieuwsberichten over de maatregelen en situatie in het onderwijs. Deze rubriek wordt stelselmatig aangevuld. Horeca, toerisme en cinema Lees meer over de richtlijnen in horeca, toerisme, bioscoopzalen. Wat je moet doen als je niet kan werken. Deze rubriek wordt stelselmatig aangevuld. Distributie, retail en winkelpersoneel Lees meer over beschermende maatregelen. Deze rubriek wordt stelselmatig aangevuld. Dienstencheque, schoonmaak en afval Meer over de impact van corona voor werknemers uit de dienstencheques en de schoonmaaksector. Deze rubriek wordt stelselmatig aangevuld. Non-profit Lees over de extra toelage tijdelijke werkloosheid maatwerkbedrijven, afspraken kinderopvang en gezinszorg. Deze rubriek wordt stelselmatig aangevuld. Kappers, fitness en beauty Nieuws uit de sector van de kappers, fitness en beauty. Bedienden Nieuws voor bedienden in de horeca, metaal, luchtvaart. We vullen deze pagina stelselmatig aan. Freelancers en zelfstandigen Luchtvaart Nieuws voor werknemers in de luchtvaart. We vullen deze pagina stelselmatig aan. Bewaking Lees meer meer over de richtlijnen en maatregelen in de bewakingssector. Aanvullend paritair comité (PC100) Hier vind je info voor werknemers in het aanvullend paritair comité, met betrekking tot het coronavirus. Voedingshandel en voedingsnijverheid Huisvesting Tabak Groene sectoren Financiën Lees over de specifieke coronamaatregelen in de financiële sector.

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.