Contactpunt veilig en gezond werken

Vanaf 4 mei starten heel wat ondernemingen hun activiteiten opnieuw op. En op 11 mei is het de beurt aan de winkels. In al deze ondernemingen en winkels moeten maatregelen genomen worden om veilig en gezond te kunnen werken

Veel mensen maken zich hierover zorgen. Neemt mijn werkgever wel voldoende maatregelen? Ben ik verplicht om opnieuw te gaan werken als ik behoor tot een risicogroep? Of als ik samenleef met iemand die behoort tot een risicogroep?

Met al je vragen over veilig en gezond werken kun je terecht bij het ACV. Je kan hiervoor je ACV-werknemersvertegenwoordiger in je onderneming of winkel aanspreken. 

Maar je kan ons ook je vraag, klacht of bemerking bezorgen via onderstaand formulier. Positieve ervaringen zijn ook meer dan welkom.

Let op : Wens je meer informatie wanneer je tijdelijke werkloosheid wordt betaald of over je ontvangen uitkering? 

Log dan in op Mijn ACVZo krijg je toegang tot je online dossier. Hier vind je alle informatie terug over je betalingen en premies, je werkloosheidsdossier,… Vind je niet wat je zoekt?

Personalization

Je webbrowser is verouderd en wordt niet ondersteund door de ACV-website. Klik hier om een nieuwere versie te installeren.